Îngrijirea Pielii

La Koja Concept, apreciem arta detaliului. Tocmai de aceea, fiecare produs pe care îl creăm este meticulos lucrat manual, conferind fiecărui articol o unicitate specială. Gențile noastre sunt confecționate din piele de cea mai înaltă calitate, o piele care are nevoie de îngrijire pentru a-și păstra frumusețea și rezistența.
Suntem mândri de faptul că multe dintre gențile noastre sunt pictate manual cu modele și desene complexe, fiecare piesă devenind astfel cu adevărat unică. Utilizăm de asemenea finisaje speciale și balsamuri pentru a asigura durabilitatea culorilor. Cu toate acestea, este esențial să fim precauți și să evităm aplicarea pe piele a oricăror substanțe corozive, cum ar fi alcoolul, pentru a preveni orice deteriorare.

Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea genții tale Koja Concept:

  • Pentru a curăța pielea, utilizează o cârpă delicată de bumbac, uscată sau ușor umezită. Evită umidificarea excesivă a produsului și asigură-te că îl usuci complet.
  • Nu expune produsul la intemperii, umiditate sau caldură excesivă, acestea putând deteriora iremediabil pielea. Dacă ești surprinsă de vremea rea, șterge imediat geanta cu o cârpă uscată și las-o să se usuce la temperatura camerei, departe de orice surse de căldură.
  • Pentru a prelungi durata de viață a genții, păstreaz-o în sacul de protecție din material textil și evită să transporți obiecte extrem de grele.
  • Nu utiliza substanțe chimice precum solvenți, soluții de îndepărtare a ojei sau benzină pentru a curăța sau a conserva pielea.
  • Înainte ca pielea să intre în contact cu țesături de culoare deschisă, șterge-o cu o cârpă de bumbac uscată.
  • Finisajele metalice de pe geanta ta pot suferi zgârieturi, se pot decolora sau pot păli în urma utilizării repetate.

Îmbunătățește-ți stilul cu Koja Concept și bucură-te de gențile noastre din piele de înaltă calitate, lucrate manual, la fel de unice și speciale ca și tine.

Pentru a prelungi durata de viață a pieselor sale, Koja oferă un serviciu de reparare contra cost:click aici sau contactați-ne la adresa: kojaconcept@gmail.com.