Livrare și retur

Livrare

LIVRARE
Produsele Koja sunt livrate prin intermediul unui terțe societăți de curierat, oriunde pe teritoriul României.
Pentru produsele aflate în stoc termenul estimativ de livrare poate varia între 2 și 7 zile lucrătoare, în funcție de adresa de trimitere a coletului. Pentru produsele realizate la comandă termenul de livrare poate varia între 14 și 28 de zile.

Orar livrare
Coletele vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-17:00 la adresa menționată în comandă. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. O dată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Koja nu își asumă responsabilitatea pentru întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri
Koja oferă livrarea gratuită în toată România pentru comenzile ce depășesc 800 lei, excepțiile fiind coletele ce vor fi livrate cu cerere de urgentare și cele ce necesită deplasarea curierului în localități în care nu există un punct de lucru a firmei de curierat.

Retur

RETURURI
Toate produsele comercializate sunt confectionate pe comandă în atelierul nostru, așadar produsele achiziționate pe www.kojaleather.com NU SE POT RETURNA, se pot doar schimba cu alte produse după caz în maxim 14 zile de la recepționarea coletului conform OG34/2014. (în cea de-a 14 zi coletul trebuie să fie ajuns în atelierul nostru). Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat, sau acesta avea defecte. Micile diferențe date de manufacturarea obiectului, nu sunt considerate defecte.
Returul produselor realizate la comandă se face conform legii OUG34/2014 și a Ordonanței nr 130/2000, doar în cazul unui defect de fabricație sau o neconcordanță între comanda realizată și produsul livrat. În această situație, restituirea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen legal de 14 zile lucrătoare de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract conform OUG 34/2014.

În conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita în cazul lipsei conformității, în primul rând repararea produsului, iar dacă repararea nu este posibilă, aducerea la conformitate se face prin înlocuire. Dacă nici repararea, nici înlocuirea nu sunt posibile, abia atunci se restituie contravaloarea produsului în decursul a 14 zile.

În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa custom@kojaleather.com pentru a analiza starea comenzii.

NU TRIMITEȚI un produs pentru schimb/retur înainte de a ne înștiința telefonic! Coletele trimise fără înștiințare telefonică nu se vor ridica și se vor intoarce la dvs!!! Coletele se pot trimite prin orice firmă de curierat rapid.

Garanții produse
Koja Concept îți oferă garanție valabilă 30 de zile de la achiziționarea produsului. Garanția se oferă pentru deficiențe neimputabile consumatorului.
Pentru a beneficia de garanție, consumatorul are obligația să respecte instrucțiunile, recomandările și observațiile cuprinse în certificatul de garanție.

ATENȚIE!
Pielea este un material natural care prezintă în unele cazuri pliuri, riduri, vergeturi, acestea nu sunt considerate defecte.

Dacă aveți întrebări sau neclarități rugăm să ne contactați.