Metode de plată

Metode de Plată

Pentru comenzile plasate îți asigurăm următoarele modalități de plată:

  • Plata la livrare (Ramburs Curier)
  • Transfer Bancar sau Ordin de Plată
  • Card de Credit sau Debit
  • Numerar în Showroom

Plata la livrare (Ramburs Curier)

Se realizează doar la livrarea comenzilor prin curierat la comenzi cu valoare de maxim 5000 Lei. Atunci când produsele sunt livrate la adresa solicitată, plata coletului se face integral prin numerar la agentul firmei de curierat.

Plata prin Transfer Bancar sau Ordin de Plată

Se realizează înainte de livrarea produselor și se efectuează pe baza unei facturi emise de www.kojaleather.com aferente comenzii lansate, iar livrarea se va face în urma confirmării de plată.

Prin aceasta opțiune, clienții pot achita comenzile în contul bancar SC KOJA TEXTIL SRL, BANCA TRANSILVANIA (cod IBAN: RO27BTRLRONCRT0CJ2909401).

În formularul de plată se completează numărul comenzii în dreptul câmpului “Detalii Plată/Explicații”.

Plata prin Card de Credit sau Debit

Plătește online cu cardul bancar și beneficiezi de cea mai simplă și rapidă metodă de plată! Tranzacția este efectuată în siguranță cu ajutorul platformei Mobile Pay, cardurile eligibile fiind VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD.

În cazul produselor returnate, suma comenzii îți este restituită direct pe card, în maximum 24 de ore de la recepția returului în depozitul KOJA.

Plata Numerar în Showroom

Plata se efectuează în lei, integral la ridicarea comenzii, dacă alegi ridicarea personală din showroom. Adresa e: Iași, str. Garabet Ibrăileanu 8A.